ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Σήμερα, ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 18.00 

στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Αριστοτέλους & Ολύμπου)

η συνέλευση για τη συγκρότηση της πρωτοβουλίας στη Θεσσαλονίκη.

http://arnisipliromon.blogspot.com/

H κυβέρνηση των προθύμων έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την αδυναμία της μπροστά στην καθημερινά διογκούμενη λαϊκή αντίσταση. Οι καθημερινές δράσεις ενάντια στα χαράτσια με κορυφή το χαράτσι στα σπίτια μέσω των λογαριασμών της  ΔΕΗ,μετατρέπουν την οργή σε αντεπίθεση. Περιμένοντας τα χειρότερα, η κυβέρνηση των τραπεζιτών αποφάσισε να «καθυστερήσει» την επιβολή των κυρώσεων (βλ. διακοπή ηλεκτροδότησης) σε όσους δεν πληρώνουν. Σύμφωνα με πολλές εκτιμήσεις και στοιχεία η άρνηση πληρωμής υπερβαίνει το 50%, κι ακόμα δεν έχουν σταλεί οι λογαριασμοί στα εκατομμύρια των δικαιούχων. Εκτιμούμε ότι σύντομα θα υποχωρήσουν βλέποντας ότι η άρνηση και η οργή του κόσμου υπερβαίνουν τους σχεδιασμούς και τους ψευτοπαληκαρισμούς τους. Είναι στο χέρι μας να καταργήσουμε εντελώς τα χαράτσια (και όχι μόνο).
Συνεχίζουμε τις δράσεις και δεν πληρώνουμε, αλλά καθένας ξεχωριστά πρέπει να συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση.
Πώς; Πρώτον με τη συμμετοχή μας σε όσες αντίστοιχες δράσεις γίνονται καθημερινά.
Δεύτερο, με την παρουσία μας στις λαϊκές συνελεύσεις που σχεδιάζουν και υλοποιούν αντίστοιχες δράσεις, ενώ παράλληλα οργανώνουν επιτροπές αλληλεγγύης.
Τρίτο, προσπαθούμε να πείσουμε το γείτονα, το συνάδελφο, το φίλο, το συγγενή, ότι μπορούμε να νικήσουμε. Τώρα δεν πρέπει να πληρώσει κανέναςΝα χρησιμοποιήσουμε όσα μέσα διαθέτουμε ατομικά για να στείλουμε το μήνυμα παντού: Τη σελίδα μας στο facebook, το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, το ιστολόγιο και το κινητό μας τηλέφωνο στέλνοντας μηνύματα καθημερινά σε φίλους και γνωστούς: «Δεν πληρώνω τα χαράτσια – αντίσταση – ανατροπή.Μην πληρώσεις κι εσύ – Θα νικήσουμε»
http://www.denplirono.info

1 σχόλιο

  1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΛΕΝΗ ΛΕΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΕΓΩ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΟΦΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΟΥ? ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΩ,ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ? ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ?ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ?

    Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s