ΕΠEΙΓΟΝ: ΤΑ ΜΑΤ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗ ΔΕΗ /ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ /ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΕΗ (Μεσογείων 190 – Χολαργός) ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ


Η κοινοβουλευτική χούντα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΕΕ-ΔΝΤ  προχώρησε σήμερα το πρωί σε επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους της ΔΕΗ, που είχαν καταλάβει το μηχανογραφικό κέντρο στο Χολαργό. Με την παρουσία εκατοντάδων ανδρών των ΜΑΤ  και ασφαλιτών με πολιτικά, ανακατέλαβαν το κτίριο και συνέλαβαν δεκάδες εργαζόμενους και πολίτες που εμπόδιζαν την έκδοση των λογαριασμών με το χαράτσι για τα ακίνητα.
Η αποφασιστικότητα αυτού του κοινοβουλευτικού ολοκληρωτικού συνασπισμού εξουσίας στο να εφαρμόσει τα αποφασισμένα  μέτρα εξόντωσης, των εργαζόμενων φαίνεται σε κάθε του κίνηση.  Όλοι εμείς οι απλοί άνθρωποι, η εργαζόμενη πλειοψηφία μπορούμε να τους σταματήσουμε και να τους ανατρέψουμε. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Η άρνηση των εργαζόμενων του κέντρου να μπουν για δουλειά είναι η πρώτη απάντηση.
Καλούμε όλους να συγκεντρωθούν έξω από το μηχανογραφικό κέντρο επιβάλλοντας με τη δύναμη της λαϊκής πλειοψηφίας την συνέχιση της κατάληψης.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ /ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ε.Ε. – ΔΝΤ

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s