ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ


Αγαπητοί συμπολίτες,

ανεξάρτητα από τις απόψεις μας που τυχόν έχουμε για τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένο να της συστρατευτούμε μαζί της στη διαμαρτυρία που κάνει με τη κατάληψη του κτηρίου Πληροφορικής στο Χολαργό.

Είναι ίσως η πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία όπου η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ  αγωνίζεται για ένα αίτημα που δέν αφορά τα στενά συμφέροντα των μελών της,  αλλά για ένα αίτημα που αφορά όλους τους Έλληνες Πολίτες:

Την κατάργηση του αντισυνταγματικού νόμου για το Εκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτημένων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε) που έχει χαρακτηρισθεί και σαν «χαράτσι».

Η χώρα μας και οι πολίτες της δέχονται σήμερα την επίθεση της διεθνούς παγκοσμιοποιητικής ολιγαρχίας. Μιάς επίθεση που καθιστά την Ελλάδα πρώτο πειραματόζωο στο κόσμο για την επιβολή μιας ξενόδουλης ολιγαρχίας που καταλύοντας τους Δημοκρατικούς Θεσμούς, έχει σαν πρώτο της μέλημα να αφαιμάξει την Δημόσια και Ιδιωτική περιουσία των Πολιτών της.

Η αντίδραση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στο αντισυνταγματικό χαράτσι, θα πρέπει να γίνει το έναυσμα για μιά πρώτη νικηφόρα αντεπίθεση στην επαπειλούμενη

ολοκληρωτική κατοχή της χώρα μας.

Ολοι μαζί να βρεθούμε μπροστά από το κτήριο Πληροφορικής της ΔΕΗ: Μεσογείων 190 στο Χολαργό για ενεργητική συμπαράσταση/συστράτευση.

Οσο μαζικότερη είναι η προσέλευση, τόσο περισσότερο θα δηλωθεί έμπρακτα ότι οι  Έλληνες Πολίτες δέν δέχονται να κυβερνώνται από δυνάμεις που οι

    ίδιοι δέν εξέλεξαν και δέν λογοδοτούν σε αυτούς.

3 Σχόλια

  1. ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

    Μου αρέσει!

  2. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚ.ΓΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ..ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ

    Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s