Μπλοκάρισμα του δημοτικού συμβουλίου από τη Λαϊκή Συνέλευση Αιγάλεω


Πολίτες μέλη της Λαϊκής Συνέλευσης Αιγάλεω μπλοκάρισαν τις διαδικασίες του δημοτικού συμβουλίου της Πέμπτης 10 Νοέμβρη. Μόλις ξεκίνησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μία εκπρόσωπος της λαϊκής συνέλευσης και μία εκπρόσωπος των απλήρωτων συμβασιούχων του δήμου απαίτησαν συγκεκριμένες και ξεκάθαρες δεσμεύσεις από τους «άρχοντες» γύρω από την υπόθεση τόσο των χαρατσιών όσο και των απλήρωτων εργαζομένων στον δήμο Αιγάλεω.

Όπως ήταν αναμενόμενο έγιναν ασκήσεις κάθε είδους υπεκφυγών ευθέως ανάλογες με την «ιδεολογία» των δημοτικών παρατάξεων.  Από το θλιβερό «θα κάνω ό,τι μπορώ» χωρίς καμία δέσμευση του πασοκοδήμαρχου Καρδαρά μέχρι την μεσσιανική λύση της «πτώσης του καπιταλισμού για να λυθούν τα προβλήματα» του εκκωφαντικού «κομμουνιστή» Βούλγαρη και από την θεατρική «παραίτηση» του ακροδεξιόστροφου Μανδραφλή μέχρι τα αδιάφορα ψελλίσματα του συριζαίου Μπίρμπα, γίναμε μάρτυρες μιας κωμικοτραγικής παράστασης που τελικά διακόπηκε και έληξε πριν τη «σκηνή» που είχε να κάνει με την «άποψή» τους για τα χαράτσια. Οι άνθρωποι αυτοί, ενώ εξελίσσεται μια ανελέητη καπιταλιστική επίθεση σε όλα τα μέτωπα και σε όλα τα επίπεδα δεν υπάρχουν πουθενά στην καθημερινή μας ζωή. Οι κάτοικοι του Αιγάλεω δεν τους έχουν δει πουθενά πέρα από τις εκλογές, τις κομματικές τους εκδηλώσεις, τις εξέδρες, τα οφίτσια  και τα δημοτικά τους συμβούλια. Και οι άνθρωποι αυτοί αυτές τους τις επιλογές υπερασπίστηκαν…

Το μήνυμα στάλθηκε για μια ακόμη φορά σε όλους τους τόνους. Η Λαϊκή Συνέλευση Αιγάλεω δεν πρόκειται να γίνει ούτε «γνωμοδοτικό εργαλείο» της τοπικής εξουσίας ούτε μια ακόμη συνιστώσα του παλιού κόσμου. Ραντεβού στις πλατείες και τους δρόμους της πόλης μας.

http://sinialo.espivblogs.net

 

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s