ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΕΤΕΣ ΤΕΛΟΣ (ΧΑΡΑΤΣΙ) ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ


Η κυβέρνηση μετράει μέρες. Η Τρόϊκα (Κυβέρνηση – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.) προσπαθεί να αρπάξει όσα μπορεί για λογαριασμό της εγχώριας και διεθνούς τοκογλυφίας. Το νέο τέλος για τα ακίνητα αποτελεί ένα ακόμη δυσβάστακτο και καταχρηστικό μέτρο ενάντια στους εργαζόμενους και την λαϊκή πλειοψηφία. Ένας τρόπος υπάρχει για να τους σταματήσουμε. ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ! Έτσι θα τους εξαναγκάσουμε να φύγουν. Πληρώσαμε αρκετά, δεν πληρώνουμε άλλα. Τα μικρά τα ψάρια θα φάνε τα μεγάλα. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.

Καθημερινά επιβάλλονται νέοι φόροι, μειώνονται οι μισθοί και τα μεροκάματα, περικόπτονται συντάξεις, καταργούνται εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Εκατοντάδες χιλιάδες θα οδηγηθούν υποχρεωτικά στην ανεργία. Μαζί ξεπουλιέται αντί πινακίου φακής όλη η δημόσια περιουσία. Η κυβέρνηση μαζί με τους πολιτικούς της συμμάχους επιδιώκει να μετατρέψει τη ζωή μας σε κόλαση. Μπορούμε να ακυρώσουμε όλα τα μέτρα τους, αρκεί να ακυρώσουμε ένα. Να αρνηθούμε συλλογικά την καταβολή του τέλους για τα ακίνητα. Μας αφορά όλους.

Υπογράφουμε και συντασσόμαστε με το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΕΤΕΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
http://www.gopetition.com/petitions/δεν-πληρωνω-το-νεο-2-ετεσ-τελοσ.html

3 Σχόλια

 1. Όταν μου κόψουν το ρεύμα που θα απευθυνθώ?

  Μου αρέσει!

 2. Αν το κάνουμε συντεταγμένα και μαζικά,θα κολώσουν τα παπαγαλάκια της μερκελ!..Και θα αρχίσουν να δείχνουν το φασιστικό τους πρόσωπο!..Και μετά ερχεται το τέλος τους!..Μην κολώνετε!..Ολοι μαζί ενωμένοι να τους πάρει και να τους σηκώσει!
  Στου Χατζηνικολάου την εκπομπή αποκαλυφθηκε κάτι τραγικό!..Οτι το 2009 τεχνιεντως ανέβασαν το χρέος το οποίο ηταν στο 12% και είπαν ψεμματα οτι ηταν στο 16%..Το είπε η υπεύθυνη της εθνικής στατιστικής υπηρεσίας!..Και ολο αυτο το ψέμμα ειπωθηκε για να μπορέσουν να επιβάλλουν μέτρα στον ελληνικό λαο σε συνεργασία με τους γερμαναραδες και την eurostat…ΞΥΠΝΗΣΤΕ!..ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΠΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΟΙ ΓΡΕΚΙΛΟΙ!

  Μου αρέσει!

 3. Τα κεράκια τι ΦΠΑ έχουν??? Φαντάζομαι της εκκλησίας θα είναι φθηνότερα…Ιδού η λύση…

  Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s