ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Οι Επιτροπές Αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (www.denplirono.info) συμμετείχαν στην  συγκέντρωση των Πρωτοβάθμιων σωματείων και των εργατικών συλλογικοτήτων στην Καμάρα. (Θεσσαλονίκη /ΔΕΘ – 10 Σεπτέμβρη). Απευθυνόμαστε στους φίλους του κινήματος που είδαν πρόσφατο δημοσίευμα στο indymedia http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1331302 και επικοινωνούν μαζί μας  ζητώντας πληροφορίες και απαντήσεις στα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί: Η ανάρτηση στο indymedia και τα σχόλια που έχουν ακολουθήσει δεν αφορούν τις Επιτροπές Αγώνα του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Μια προσεκτικότερη ανάγνωση θα δώσει στους αναγνώστες να καταλάβουν ότι πρόκειται για τη συλλογικότητα που εκφράζεται μέσα απο το blog www.oxidiodia.gr, τις Επιτροπές κατοίκων πολιτών και εργαζομένων που εσχάτως μετονομάστηκαν σε Επιτροπές Αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ή Επιτροπές Αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ  και δημιουργούν εσκεμμένα ή όχι, το κίνημα τους κρίνει, συγχύσεις σε φίλους και συναγωνιστές που ίσως δεν έχουν την δυνατότητα να παρακαλουθούν στενά και καθημερινά τις εσωτερικές διαδικασίες των κινημάτων. Προφανώς δεν μας αφορά και λυπόμαστε για ανάλογα φαινόμενα που δυσφημούν ευρύτερα το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Απευθυνόμενοι στους συντελεστές  αυτής της πραγματικότητας τους καλούμε να αναλογιστούν ένθεν και ένθεν τις ευθύνες τους.

Η πολιτική συλλογικότητα των Επιτροπών Αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ λειτουργεί αμεσοδημοκρατικά με λαϊκές συνελεύσεις, παράγει πολιτική, αποφασίζει και προχωρεί σε δράσεις που έχουν σχεδιαστεί και αποφασιστεί απο τα κάτω. Ούτε ηγεσίες έχουμε, ούτε «φαμίλιες», ούτε κομματικούς πάτρωνες, ούτε πολύ περισσότερο αφεντικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 σχόλιο

  1. οκ ξεκαθαρίσατε τη θέση σας αλλά διακρίνω και μια τάση να κρατάτε αποστάσεις από τις επιτροπές που γράφετε στο κείμενο. κατανοητή όσο αφορά τη στάση σας να μην συμμετέχετε στο τσακωμό αυτό, αλλά διακρίνω να θελετε να κρατατε αποστάσεις γενικά. («δεν αφορούν τις Επιτροπές Αγώνα του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.»). Φαντάζομαι δεν υπονοείτε ότι ειστε οι μοναδικοί εκφραστές του «δεν πληρώνω». Αν οχι το παίρνω πίσω, αλλά εγω αυτό παρατήρησα.
    Τελικά γνωρίζει κανείς πόσο πανελλαδικά και πόσα παναθηναικά συντονιστικά υπάρχουν αυτή τη στιγμή;

    Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s