Ο «συνήγορος του πολίτη»…


Ο Δήμαρχος Καμίνης είχε προαναγγείλει με ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις ότι θα χρησιμοποιηθούν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί για να «αποκατασταθεί η εικόνα» της πλατείας Συντάγματος, και αφού σε συνεννόηση, προφανώς με τον Παπουτσή, δήλωσε στην τηλεόραση του Αλαφούζου, ότι «αυτή η ιστορία μέσα στις επόμενες ημέρες θα τελειώσει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο», έστειλαν τα ξημερώματα τα «καμάρια» του υπουργού Καταστολής και Μπάτσων να επιβάλουν την «τάξη και την ασφάλεια» στην πλατεία Συντάγματος.

Το σκηνικό που διαδραματίστηκε γνωστό. Συλλήψεις, βιαιότητα, αστυνομοκρατία.
Φυσικά βαθιά νυχτωμένος είναι ο Γ. Καμίνης και οι πάτρωνες του αν έχουν την αίσθηση ότι μ’ αυτό τον τρόπο θα καταστείλουν το κίνημα των λεγόμενων «Αγανακτισμένων Πολιτών».

Ο τύπος όμως μας προέκυψε και προκλητικός ευροφονιάς (κατά το φραγκοφονιάς)  αφού σύμφωνα με δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας -«Το Παρόν»- κατέθεσε αγωγή και απαιτεί από το κράτος 289.220,08 ευρώ (το δεκαδικό προσέξτε που δείχνει τον άνθρωπο που ούτε δεκάρα δεν αφήνει να πέσει κάτω..) γιατί, λέει έπαιρνε λιγότερα ως συνήγορος του Πολίτη που τον είχε διορίσει το ΠΑΣΟΚ. Και τα ζητάει με τόκο!!

Θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε πάρα πολλά για το ποιόν αυτού του «δημοτικού άρχοντα». Περιοριζόμαστε όμως να παραθέσουμε ένα σχολιάκι της εφημερίδας που αναφέραμε για την συγκεκριμένη του απαίτηση: «Εχει όμως πλάκα το επιχείρημα που επικαλείται στην αγωγή του για τα 289.220 (και 0,8 μην το ξεχνάμε) ευρώ. Ότι το ύψος των αποδοχών αποτελεί … μείζονα εγγύηση ανεξαρτησίας. Δηλαδή η ανεξαρτησία ενός που κατέχει δημόσιο αξίωμα, όπως αυτός ως Συνήγορος του Πολίτη, εξαρτάται από τα λεφτά που παίρνει … Δηλαδή με κάθε ευρώ παραπάνω και πιο ανεξάρτητος θα ήταν ο κ. Καμίνης … Με το ίδιο μέτρο προφανώς θα λειτουργεί η ανεξαρτησία του κ. Καμίνη ως δημάρχου στην πρωτεύουσα της χώρας … Η μοίρα τι σου επεφύλασσε, Αθήνα»

ΠΗΓΗ: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ http://tsak-giorgis.blogspot.com

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε