ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΟ (Γιάννος 1 – θεριό 0, προς το παρόν)


Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Παραθέτουμε πίνακα με την έκθεση των ‘’’’’εταίρων μας ‘’’’’ στο  Ελληνικό «χρέος». Δεν χρειάζεται να γνωρίζει κανείς οικονομικά για να ερμηνεύσει τον παρακάτω πίνακα, και να καταλάβει γιατί θέλουν να μας επιβάλουν ένα μεσοπρόθεσμο μνημόνιο, καθαρά αντιλαϊκό. Θα ακολουθήσουν βεβαίως κι άλλα δεινά.

Στήνουν έτσι  (οι εταίροι μας), ένα ασφυκτικό κλοιό, συντεταγμένα και στοχευμένα ώστε να βουτήξουν την αγελάδα, και να μας πωλούν το γάλα.

Αρχικά έστρεψαν εναντίον μας τους πολίτες της βόρειας Ευρώπης. Τους έπεισαν λοιπόν ότι αυτοί εργάζονται, και οι έλληνες απολαμβάνουν τους κόπους τους. Το έκαναν αυτό ώστε να έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία, ώστε να μας επιβάλουν μια σειρά μνημονίων, ώστε να κλέψουν πλούτο, και να επιβάλλουν στο άμεσο μέλλον μισθούς πείνας – κίνας (με οριζόντιο κούρεμα της  ποιότητας της ζωής μας). Δεν το έκαναν μόνο στους Έλληνες αλλά σε όλους τους πολίτες του Ευρωπαϊκού νότου (PIGS), απλά οι επόμενοι θα το υποστούν σε λίγο καιρό, αν δεν τους ανακόψουμε. Και το μπορούμε.

Μιλάμε για πολίτες, πολίτες του Βορρά εναντίων πολιτών του Νότου. Έτσι έχουμε ένα το κρατούμενο.

Είναι γνωστό ότι οι πολίτες του Βορρά ουδέποτε δάνεισαν χρήματα ούτε σε πολίτες του Νότου, ούτε σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης του νότου. Αντιθέτως οι πολίτες του Βορρά διατήρησαν τις θέσεις εργασίας τους (έστω και με μηδενικές αυξήσεις) , με την αρωγή των πολιτών του νότου, αφού στο νότο οι πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης εσκεμμένα αφαίρεσαν την δυνατότητα ανάπτυξης των πρωτογενών και δευτερογενών τομέων παραγωγής , και μας έστρεψαν αποκλειστικά στον τριτογενή τομέα παραγωγής, ο οποίος χωρίς τους δύο πρώτους μένει μετέωρος.

Έχει κλονιστεί εδώ και καιρό(από την ίδρυση της), η συνοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφού ποτέ δεν επεδίωξε την συνοχή των λαών, αλλά την υπεροπλία παραγωγής υπέρ των Βορείων, και την κατανάλωση ακριβών προϊόντων (λόγο ακριβού νομίσματος) για τους Νότιους.

Όσον αφορά τους Πολιτικούς μας, κανείς δεν τους απαξιώνει, γιατί είναι τα εργαλεία τους εναντίων μας, εναντίων όλων των πολιτών του νότου. Αυτοί (οι πολιτικοί) είναι υπέρ των τραπεζών που χρηματοδοτούν φούσκες χρέους υπέρ του διεθνούς κεφαλαίου.

Το δεύτερο κρατούμενο είναι ότι, οι πολίτες του Βορρά νομίζουν ότι θα μείνουν στο απυρόβλητο, νομίζουν ότι δεν θα έρθει ποτέ η σειρά τους, και ότι θα αλωνίζουν τις νότιες θάλασσες (της Μεσογείου), με  πακέτα ευρώ, αγοράζοντας τα πάντα αντί πινακίου φακής. Σήμερα οι έλληνες πολίτες , απασφάλισαν μια ελεγχόμενη προς το παρόν, βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της Ευρώπης, και της Αμερικής.

Ξέρουν ότι αυτή η βόμβα θα έχει αλυσιδωτές αντιδράσεις, και θα είναι ισχύος τερατογόνων, που θα καταστρέψει (μόλις εκραγεί)  όλο το παγκόσμιο σαθρό οικονομικό οικοδόμημα. Μαζί θα παρασύρει και το παγκόσμιο σαθρό πολιτικό οικοδόμημα.

Συνηγορεί σε αυτό ο πανικός του προέδρου Obama, που για να προστατεύει τα αιματοβαμμένα, ΝαρκοΠετροΔολαρά του, γονυπετής παρακαλεί τους Νεοναζί ΜερκελΣαρκοζί, να δανείσουν άνευ όρων τους Έλληνες, με λογιστικές εγγραφές έναντι εξασφαλίσεων εθνικής κυριαρχίας,  για τη στήριξη της virtual παγκόσμιας Οικονομίας. Και για να μην φανεί το γονυπετής του προέδρου Obama, δίνουν εντολή στον πρόεδρο Παπούλια, να ευχαριστήσει δημόσια τον πρόεδρο Obama (ως 2ος Σημίτης).

Η Αμερική είναι εκτεθειμένη στον κίνδυνο απέναντι στην Ελλάδα τέταρτη (4η) στη σειρά, μετά τη  Γαλλία, Γερμανία, UK. Γιατί τόση πρεμούρα κ. πρόεδρε;

Πανικός και στην Ιαπωνία, αφού δηλώνει, ότι θα συνεχίσει, να στηρίζει με την συνεχή τοποθέτηση της σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά ομόλογα χρέους, όντως εβδόμη στη σειρά (και συνεπώς με ψίχουλα 1,6bn, τόσες περίπου είναι οι ζημίες ενός και μόνο μικρού ελληνικού ομίλου MIG).

Δεν θα μιλήσω για τον πανικό του πρώτου και του δευτέρου κατά σειρά εκτεθειμένων, Γαλλίας και Γερμανίας, σε αυτούς ο πανικός έχει γραφτεί πια στο DNA τους. Καταριούνται τη στιγμή που επέλεξαν την Ελλάδα για την εφαρμογή του ασύλληπτου σε βιαιότητα σκοτεινού σχεδίου τους.

Τι λοιπόν είναι αυτό που τους έκανε vα χάσουν πια τον ύπνο τους; Οι έλληνες πολίτες της Πλατείας (η βραδυφλεγής βόμβα), που μόλυνε πια όλες τις ευρωπαϊκές πλατείες, και ιδωμεν που θα καταλήξει. Η πλατεία παράγει πολιτική από τα κάτω και για τους κάτω. Αδιαφορεί για τους πάνω, και τους προετοιμάζει ένα πολύ-πολύ αβέβαιο μέλλον. Η πλουτοκρατία που τους στηρίζει μέχρι σήμερα, ποντάρει πάνω τους τα λιγοστά τελευταία της χαρτιά, η οποία αύριο θα τους αφήσει γυμνούς, να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη, και τη χλεύη του λαού.

Η χρεωκοπία που μας κουνούν πανω από τα κεφάλια μας δεν αφορά τους κάτω, αφορά τους πάνω. Ο άνθρωπος δεν χρεοκοπεί, δεν χρεοκοπούν τα γνωστικά αντικείμενα των ανθρώπων, γιατί αν συνέβαινε αυτό δεν θα υπήρχε το ανθρώπινο γένος, αφού ξεκίνησε την πορεία του χωρίς τσέπες, και χρήματα μέσα σε αυτές.

Έτσι ένα νέο νόμισμα για την Ελλάδα, θα εξασφάλιζε μια ηρώική έξοδο από το ακριβό ευρώ του Βορρά, και συνάμα το τελειωτικό χτύπημα στο Θεριό, που πλέον ζητά όλο και περισσότερο ανθρώπινο αίμα για να επιβιώσει. Μετά εμείς οι κάτω θα ξαναθεμελιώσουμε τις ζωές μας, με ανάπτυξη του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα της οικονομίας μας, εγκαθιστώντας ταυτόχρονα  μια πραγματική και δίκαιη Δημοκρατία, μέσα από διαδικασίες που συνεχώς θα εξελίσσουμε, τηρώντας πια τον κανόνα ποτέ πια ανάθεση σε κανέναν και για κανένα λόγο.

Ο δρόμος θα είναι δύσκολος για όλους μας, αλλά είναι η στιγμή και η ευκαιρία οι έλληνες να επανεκινήσουν την παγκόσμια δίκαιη δημοκρατία των λαών και όχι των αγορών.

ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ – ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ.

GB.

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε