ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΩΡΑ: LIVE αναμεταδοσηLive Videos by Ustream

4 Σχόλια

 1. BRAVO……………

  Μου αρέσει!

 2. ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ

  Μου αρέσει!

 3. Κάποιοι μιλάνε για «κρίση» τη στιγμή που οι τράπεζες της Ελβετίας και της Wall Street τζιράρουν δίς και τρίς κάθε τρίμηνο και περήφανα ανακοινώνουν μυθικά κέρδη και ισολογισμούς.

  Από την άλλη, δεκάδες περιφερειακές, μικρές/μεσαίες τράπεζες σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ευρώπη χρεοκόπησαν ή βρίσκονται σε έναν φαύλο κύκλο δανεισμού που αναγκάζει τις κυβερνήσεις της ευρωζώνης να ξεπουλιούνται υπονομεύοντας την επόμενη μέρα των λαών τους.

  Η αγορές της μεσογειακής και ατλαντικής Ευρώπης έχουν υποστεί «ρήγματα» και οι άφωνοι άνεργοι κρύβονται για να αποφύγουν ένα κλίμα ανασφάλειας και εγκληματικότητας που σε μεγάλο βαθμό επιδεινώνεται από την ανεξέλεγκτη μετανάστευση ακαλιέργητων, βασανισμένων πληθυσμών από τις περιοχές που οι «πρώην πλούσιοι» ευρωπαίοι και αμερικάνοι συνέτριψαν με αφορμή τον ΔΗΘΕΝ ‘πόλεμο κατά της τρομοκρατίας’ και τα ΔΗΘΕΝ όπλα μαζικής καταστρφής του Σαντάμ Χουσεϊν.
  Μοιάζει σαν πλέον να θερίζουμε τους καρπούς της αδιαφορίας μας ενώπιον των ΝΑΤΟϊκών εγκλημάτων πολέμου κατά της ανθρωπότητας.
  Σερβία? Ιράκ, Αφγανιστάν? Λιβύη? Το μόνο που άφησε πίσω της η φονική μηχανή του ΝΑΤΟ ήταν χάος, αποδιοργάνωση, φτώχια, ακαλιεργησία και κατά τόπους μαφίες που διαχειρίζονται το κλεμένο πετρέλαιο και τον πλούτο των πάμφτωχων λαών. Και όλα αυτά βασισμένα στην αδιαφορία του μέσου ευρωπαίου και αμερικάνου πολίτη.

  Μέσα σε όλ’ αυτά πάλι κάποιες τράπεζες και κάποιες ΔΗΘΕΝ ευρωπαϊκές κεντρικές επιτροπές μοντάρουν ΔΗΘΕΝ μέτρα και απειλές που θα αναστρέψουν την κρίση στα αδύναμα ευρωπαϊκά κράτη.

  Η αληθεια όμως είναι διαφορετική μιάς και η βιομηχανική παραγωγικότητα των «ισχυρών» της Ευρώπης δεν έχει κανέναν λόγο να οικοδομήσει κάποιον άλλο «ισχυρό» πυρήνα μέσα στην Ευρώπη, πυρήνα ο οποίος μοιραία θα ανταγονιζόταν την ισχύ και την εξουσία της οικονομίας της Ελβετίας και της βιομηχανίας της Γερμανίας.

  Όλα τα άλλα σχετικά με τις προσπάθειες των ευρωπαίων διοικητών και σχετικά με τη στρατηγική τους για έξοδο από την κρίση είναι φληναφήματα και πομφόληγες βολεμένων υπέρμισθων υπαλήλων που συνολικά αδιαφορούν για το κοινωνικό χάος που η μονόφθαλμη καπιταλιστική πολιτική τους έχτισε τα τελευταία 30 χρόνια.
  Η βίαια εξέγερση σίγουρα δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο θα αλάξη η τροπή του πανευρωπαικού κατήφορου και θα μας οδηγήσει σε μία πολιτισμένη ευημερία. Η ειρηνική όμως, αδιάλλειπτη λαϊκή σύναξη και συνεχής πολιτισμένη διαμάρτυρία εναντίων των ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ υπενθυμίζει στους «δήθεν» υπεύθυνους για τη μοίρα των λαών ότι «και σήμερα, έχετε αργήσει ακόμη μία μέρα για να προσφέρετε ουσιαστικές λύσεις στη διογκούμενη κρίση. Και η οργή τοκίζεται. Και οι άνεργοι αυξάνονται. Και σύντομα δεν θα βρίσκετε τόπο να κρυφτείτε».

  Οι 25άρηδες άνεργοι της ευρώπης δεν ζηλεύουν τα σπόρ αμάξια και τα 5αστέρων όργια των τραπεζιτών.
  Ζητούν απλά μία αξιοπρεπή θέση στην κοινωνία που να τους εξασφαλίζει τα βιωτικά αγαθά, δικαίωμα στην καλλιέργεια και μία ασφαλή κοινωνικότητα.
  Τα σπόρ αμάξια και τα όργια ας τα χωρέσουν προσεκτικά…. στο κελί της φυλακής τους.

  Μου αρέσει!

 4. Η Υγεία καταρρέει, δεν υπάρχουν υλικά, ο κόσμος κινδυνεύει στα νοσοκομεία, μας ληστεύουν και μας εγκαταλείπουν στην τύχη μας. Δεν βλέπετε ότι δεν μας ανατρέφουν σαν σκεπτόμενα όντα… πρέπει να είμαστε δημιουργικοί και να προχωράμε μπροστά, Να συνειδητοποιήσουμε την δύναμή μας και να κατανοήσουμε τα κοινά προβλήματά μας

  Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s