Δημόσια Δήλωση/καταγγελία


Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από το ιστολόγιο, oxidiodia.gr http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/04/274-7.html,  ότι η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Βορείων Προαστίων συνεδριάζει ξαφνικά στην Νέα Κηφισιά την Τετάρτη 27/4. Είναι γνωστή η ημέρα και η ώρα συνεδρίασης της συγκεκριμένης επιτροπής (κάθε Δευτέρα, 7μ.μ. στο Μαρούσι – Καφέ Θεωρείο).

Τι συμβαίνει λοιπόν; Ποιοι αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς; Πρόκειται για νέα επιτροπή που επιδιώκει να «διαγράψει» αυτήν που όλοι συμμετέχουμε και γνωρίζουμε; Ποιοι είναι αυτοί που μας καταργούν; Ποιό «κέντρο» αποφασίζει και ενεργεί με αυτό τον τρόπο; Ποιοι σχεδιάζουν, διαγράφουν και προγράφουν;

Ξέρουμε ότι κάθε ΕΠΙΤΡΟΠΗ είναι ανεξάρτητη, λειτουργεί αμεσοδημοκρατικά, αυτενεργεί και σχεδιάζει τις δράσεις της. Συνδέεται οριζόντια με τις άλλες ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ και ανακοινώνει την παρουσία και τις δράσεις της στα ιστολόγια του κινήματος. Έτσι λειτουργούμε μέχρι σήμερα.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βόρειων προαστίων συζήτησε προτάσεις για την διασφάλιση του τρόπου λειτουργίας του κινήματος με βάση τις αρχές της ΄Αμεσης Δημοκρατίας και προτάσεις για διάλογο που να καταλήγουν στον στοιχειώδη αυτοπροσδιορισμό των βασικών αρχών και στόχων του κινήματος. Προτάσεις που κρίθηκαν θετικές και επιβεβλημένες και από άλλες  Επιτροπές Αγώνα μετά δυο χρόνια σχεδόν δράσεων του κινήματος που έχουν αναδείξει αδυναμίες και προβλήματα συντονισμού.

Προτείναμε Παναττική συνέλευση όλων των αγωνιστών για να συζητήσουμε μέσα στον Μαϊο. Προτείναμε επίσης λειτουργία Παναττικού Συντονιστικού από αιρετά και ανακλητά μέλη από τις Επιτροπές/Συνελεύσεις προκειμένου ο συντονισμός των συνελεύσεων να εξυπηρετεί την ανάπτυξη του κινήματος και να είναι ταυτόχρονα ελεγχόμενος από τις συνελεύσεις.

Οι παραπάνω προτάσεις συνάντησαν την αρνητική γνώμη μιας μικρής ομάδας του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! Το αποτέλεσμα ήταν πως όσοι παρακολούθησαν την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Β.Προαστίων να γίνουν μάρτυρες μιας έντονα φορτισμένης ατμόσφαιρας με αντεγκλήσεις και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που εκτοξεύτηκαν από φιλοξενούμενους άλλης Επιτροπής ή όπως οι ίδιοι δήλωσαν μέλη «Πανελλαδικού Συντονιστικού» του κινήματος. Οι ίδιοι άνθρωποι ως διαχειριστές του ιστολόγιου oxidiodia.gr δεν έμειναν μόνο στους χαρακτηρισμούς:

Διέγραψαν την επομένη από το ιστολόγιο αυτό την Συνέλευσή μας.

Διέγραψαν τα ονόματα συναγωνιστών που είχαν αναρτηθεί εκεί (όπως και στο denplirono.info) μαζί με τα τηλέφωνά τους για να επικοινωνεί ο κόσμος μαζί μας.

Και επειδή ο στόχος δεν ήταν μόνο η ανοιχτή συνέλευση βορείων προαστίων μαζί διεγράφησαν και ονόματα συναγωνιστών από άλλες επιτροπές (Ν. Προαστίων και Χολαργού) που παρευρίσκονταν στην συνέλευση και προφανώς «διαφώνησαν» και αυτοί με την αυτόκλητη «Πανελλαδική ηγεσία».

Τι συμβαίνει τελικά; Συμμετέχουμε σε ένα κίνημα που αναπτύσσεται κάτω από κάποια αυτόκλητη ηγεμονία;  Έχουν κάποιοι προαποφασίσει για εμάς χωρίς εμάς; Υπάρχουν σχεδιασμοί που δεν γνωρίζουμε;

Επιδιώκουν κάποιοι να κεφαλαιοποιήσουν την ανάπτυξη του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ που έχουμε δημιουργήσει και στηρίξει όλοι εμείς;

Φίλοι και συναγωνιστές  η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΣ θα συνεδριάσει την Δευτέρα 2/5 στο μέρος που συνεδριάζει πάντα (ΜΑΡΟΥΣΙ, Καφέ Θεωρείο, Κονδύλη 3 – απέναντι από τον ΗΣΑΠ). Θα συζητήσουμε, θα τοποθετηθούμε δημόσια και κυρίως θα λάβουμε αποφάσεις απέναντι στα συγκεκριμένα φαινόμενα και πρακτικές που μας θυμίζουν έντονα πολιτικά/κομματικά και πυραμιδωτά οργανωτικά μοντέλα που θεωρούμε αποτυχημένα. Το κίνημα λειτουργεί και αναπτύσσεται αμεσοδημοκρατικά.

Δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχτούμε λογικές «δημοκρατικού» συγκεντρωτισμού, ηγεσίες ή καπελώματα που χαρακτηρίζουν τη λειτουργία και τις πρακτικές των υφιστάμενων κομματικών μηχανισμών στο σύνολο τους.

Η ανακοίνωση περί «συνεδρίασης Επιτροπής Β. Προαστίων στο oxidiodia.gr αύριο Τετάρτη`27/4 στην Ν. Κηφισιά αποτελεί πράξη και πρακτική που δεν χαρακτηρίζει την φιλοσοφία του κινήματος. Την καταδικάζουμε απερίφραστα και καλούμε όλους στην ερχόμενη Συνέλευση την ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΜΑΗ στο Μαρούσι.  Καλούμε και τις άλλες Επιτροπές να συζητήσουν αυτές τις εξελίξεις και να τοποθετηθούν δημόσια.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΩΝ

Επιτροπής Αγώνα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» Β. Προαστίων Αθήνας/ και μέλη Επιτροπών που παρακολουθούν και συμμετέχουν από άλλες Επιτροπές/Συνελεύσεις.

Γιώτα Βελάνα, Κατερίνα Καράμπελλα, Γιώργος Μπελιμπασάκης, Δημήτρης Πολυχρονιάδης, Βασίλης Σαραντόπουλος, Κώστας Φωτάκης (Επιτροπή Β. Προαστίων)

Γιώργος Μπακαγιάννης , Δημήτρης Κατσούλας (Επιτροπή Ν. Προαστίων)

Κώστας Κωνσταντόπουλος (Επιτροπή Μενιδίου)

Νίκος Πατρινός (Επιτροπή Χολαργού)

 

 

6 Σχόλια

 1. Ξαναρχομαστε λοιπον στην ουσια.
  Ποιοι ειναι αυτοι που φωναζουν σε ολους τους τονους //οχι καπελωματα οχι στα κομματα οχι σε γραμματεις και φαρισαιους (οι αλλοι, οχι εμεις!). Γιατι λοιπον οταν λεμε
  δεν μπορεις να ανηκεις και σε κομμα και σε ακομματιστη κινηση ειναι διχασμος, δεχομαστε αισχρη επιθεση;
  Και γιατι ερωτω αφου τα κομματα σου προκαλουν αλλεργια ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ να ανηκεις σε καποιο;
  Μηπως ειναι εκ του πονηρου ολο αυτα;
  Μηπως ο Βλαχος ειναι πονηρος και θελει τον σκυλο χορτατο, και την( κομματικη)
  πιττα αθικτη;
  Λεω μηπως;

  Μου αρέσει!

 2. Μπορείς να ανήκεις σε όποιο κόμμα θες (εκτός απ’ τη Χρυσή Αυγή) εφόσον αφήνεις την κομματική σου ταυτότητα έξω από κάθε επιτροπή.
  Μόλις σήμερα συνειδητοποίησα τι συνέβη και, σαν μέλος της επιτροπής Β. Προαστείων, θεωρώ απαράδεκτο κάποιοι να καπηλεύονται τη συνεύλευσή μας και να βγάζουν φανταστικές και ανακριβείς ανακοινώσεις ότι η νέα συνέλευση Β. Προαστείων θα γίνει στη νέα Κηφισιά ενώ ξέρουμέ όλοι ότι γίνεται στο Μαρούσι, στο Θεωρείο.
  Για την ιστορία την Τετάρτη 27/2 έγινε μια πολύ ωραία συζήτηση, μια που δεν κατέστη δυνατό να μαζευτεί αρκετός κόσμος για συνέλευση, όπου συζητήθηκαν αυτό και άλλα θέματα.
  Να ηρεμήσουμε λίγο όλοι και να βρούμε μια λύση

  Μου αρέσει!

 3. Έχω παρακολουθήσει 2 συνελεύσεις και μία συνάντηση του κινήματος στο καφέ «Θεωρείο». Δε θέλησα να εκφέρω την άποψή μου πριν μπορέσω να κατανοήσω τη φιλοσοφία του κινήματος. Έχω την ανάγκη να εκφράσω την πικρία μου και τον προβληματισμό μου. Εάν τα κόμματα της αριστεράς ήταν ενωμένα σαν μια γροθιά θα είχα την επιλογή να ενταχτώ και να αγωνιστώ μαζί τους για ένα κοινό αγώνα. Είμαστε ένα κίνημα από ανθρώπους όλων των παρατάξεων. Είμαστε όλοι θυμωμένοι γιατί δε μας αφήνουν να ζήσουμε ειρηνικά, με αξιοπρέπεια, με ασφάλεια, με ιδανικά, με το δικαίωμα της εργασίας για όλους, να μπορούμε να στήσουμε υγιείς οικογένειες, να είμαστε δημιουργικοί ο καθένας στον τομέα του και χρήσιμοι ο ένας για τον άλλο. Μας οδηγούν ολοένα και περισσότερο στη φτώχεια και την εξαθλίωση χωρίς να έχουμε τη μεγαλύτερη ευθύνη εμείς για την κατάντια της χώρας μας. Αλλά και εμείς έχουμε ευθύνη όταν έρχεται η ώρα να ψηφίσουμε, όταν ο καθένας κοιτάει την πάρτη του, όταν πατάμε πάνω στο κίνημα με σκοπό τα κομματικά οφέλη κλπ. Οι εγχώριοι εχθροί μας έχουν τον τρόπο και τη δύναμη να μας διαλύσουν. Εμείς έχουμε την εξυπνάδα να μην τους τους δώσουμε αυτή τη χαρά;
  Πρόταση πρώτη: Να φτιάξουμε ένα κοινό καταστατικό που θα είναι η βασική φιλοσοφία του κινήματος. Τα διόδια ήταν το ξεκίνημα του αγώνα. Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο τομέας που μας οδηγεί στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Να εισακουστούν όλες οι συναινετικές και δημιουργικές απόψεις και να ψηφιστούν. Να συντάξουμε ένα μέρος από τις πιο ουσιαστικές, η καθεμία επιτροπή ξεχωριστά και να πάμε σε ένα πανελλαδικό συνέδριο. Και εκεί να καταλήξουμε σε ένα κοινό αγώνα για όλους μας. Να γίνουμε μια γροθιά και να αντισταθούμε στον εχθρό που διαλύει και ξεπουλάει τη χώρα μας.
  Πρόταση δεύτερη: Στο ίντερνετ να καταγράφονται απόψεις για τον τρόπο που θέλουμε να αγωνιστούμε. Να μην καταγράφονται οι κρίσεις μας για συναγωνιστές που πιστεύουμε ότι παρεκκλίνουν από το σκοπό και τη φιλοσοφία του κινήματος. Δημιουργούνται παρεξηγήσεις και αποδυναμώνεται το κίνημα. Μπορούμε όμως αυτά να τα συζητάμε στις συνελεύσεις καταγγέλοντας ονομαστικά και όχι αόριστα και να μπορούμε όλοι μας να εκθέτουμε την άποψή μας και να βγάζουμε αποφάσεις συμμορφωτικού και συναινετικού χαρακτήρα. Αν ο καθένας μας πράττει αυθαίρετα, χρησιμοποιώντας ένα μέσο ενημέρωσης ευρύτερου κοινού, όπως είναι το ίντερνετ, κάνει κακό στην εκάστοτε τοπική επιτροπή.
  Συναγωνιστές μου, αν δεν οργανωθούμε εύκολα θα νικηθούμε. Αν χάσουμε αυτόν τον αγώνα είμαστε τελειωμένοι κι εμείς και τα παιδιά μας. Αν χάσουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε ειρηνικά για να βρούμε το δίκιο μας η επόμενη μορφή πάλης θα είναι με τα όπλα. Θα αλληλοσκοτωνόμαστε για ένα κομμάτι ψωμί. Η πείνα δε σου αφήνει πολλά περιθώρια σκέψης…

  Μου αρέσει!

 4. Θα μπορουσα να γραψω παρα πολλα, αλλα μαλλον θα πεταχτουν στο καλαθι των αχρηστων.
  Οταν εξεδηλωσα την υποστηριξη μου στο «δεν πληρωνω» ειχα την ελπιδα πως τα πραγματα αλλαξαν και πως επιτελους εχει βγει κατι καλο απο τα σπλαχνα της λαικης βασης. Βεβαια δεν ειμαι μικρο παιδακι για να εχω τοσο μεγαλο ενθουσιασμο, ηξερα οτι ο Ελληνας ειναι ατιμη ρατσα και το δειχνει παντα. Το 1821 εγινε η επανασταση και το 1823 ειχαμε εμφυλιο. Τετοια ρατσα ειμαστε. Δεν θα σας κουρασω αλλο, αλλλωστε τα ξερετε.
  Απο το 1993 εχω σταματησει να ψηφιζω, φτυνοτας το κομματικο συστημα και τη γλοιωδη πανουκλα του και αποφασισα να μην ξαναστηριξω αρχηγικες φιλοδοξιες του οποιουδηποτε τενεκε.
  Στα μισα λοιπον του δρομου του κινηματος βλεπω οτι «καποιοι» κανουν κατι σε «καποιους» και τα συνηθισμενα που βλεπω εδω και 40 χρονια.
  Πλεον δεν περιμενω τιποτα ουτε απο τους «μεν» ουτε απο τους «δε». Αποφασιζω λοιπον να γυρισω την πλατη μου σε ολους σας να κλεισω την ενοτητα υποστηριξης «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» στην ιοστοσελιδα μου http://www.aparadektoi.gr που ειχα δημιουργησει για τον κοινο στοχο και οποιος θελει να επικοινωνησει μαζι μου θα ερθει σαν ενα κοινο κινημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» και οχι με τα εξευτιλιστικα καραγκιοζιλικια που καταφερατε να κανετε.

  Μην κανει κανενας τον κοπο να αποδημοσιευσει αυτο το μηνυμα διοτι ακριβως το ιδιο θα αναρτηθει και στους «αλλους» (τους κακους) και στο http://www.aparadektoi.gr και στο facebook και οπουδηποτε χρειαστει.

  Μου αρέσει!

  • Αγαπητέ φίλε, ο διάλογος που έχει ανοίξει εδώ για το μέλλον και την προοπτική αυτού του κινήματος (ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ) αποδεικνύει ότι πρόκειται πραγματικά για ένα κίνημα απο τα κάτω και βεβαίως θα ακουστούν όλοι.
   http://www.denplirono.info

   Μου αρέσει!

 5. Τ ό μ π ο λ α ?

  Nα υποθέσω ότι όλον αυτόν τόν καιρό, που το καπέλωμα πήγαινε εμφανώς σύννεφο,
  δεν το αντιλαμβανόσασταν, επειδή μπερδεύατε
  τον »Δημοκρατικό Συγκεντρωτισμό » τών άλλων
  με την »Αμεση Δημοκρατία» υμών αυτών,
  ή ότι το παραβλέπατε για τό »καλό του κινήματος»?

  Να υποθέσω ότι ο βαθύτερος λόγος της σύγκρουσης είναι ότι οι μέν ήθελαν πανελλαδικό , κι οι δε παναττικό?
  ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ: Προσωπικά ,και τό έχω ήδη θέσει στις ανοικτές συνελεύσεις αλλά κι εδώ , και το μέν και τό δε τά είδα να έρχονται ως κολάρο από τα πάνω. (αυτός είναι κι ο λόγος που δεν θα λάβω μέρος ούτε στο μέν , ούτε στο δέ. )

  Να υποθέσω ότι μ ό ν ο ο εμφανής τραμπουκισμός (=αυθαίρετη καθαίρεση επιτροπής από τήν κοινή(?) ιστοσελίδα) σηματοδοτεί ρήξη αρχών μεταξύ υμών-αυτών και … τούτων -εκείνων ?
  ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν επανατοποθετήσουν την επιτροπή Β. Προστίων στην κοινή ιστοσελίδα , όλα μέλι-γάλα? Οπως και πρίν?

  Επι προσθέτως , μετά τούς λεκτικούς τραμπουκισμούς στις τελευταίες 3 ανοικτές συνελεύσεις, από μέλη του ΕΕΚ νοιώθετε την ανάγκη να επανακαθορισθεί η σχέση του κινήματος με τούς κομματικά τοποθετημένους για να είναι πιστευτή κι εκείνη η λεζάντα »το κίνημα είναι ακομάτιστο»?

  Να μήν υποθέσω ότι εάν δεν έπεφτε από εκεί η διαγραφή ,η αξιοπρέπεια υμών εδώ δεν θα εξεγείρετο .αλλά θα περιωρίζετο μόνο στην ινκόγνιτο προσπάθεια »πυρόσβεσης» πού έγινε μεταξύ ειδημόνων την Τετάρτη 20-4-2011? ( Ανοικτή Συνέλευση ήταν κι εκείνη ΄Η ….Συνοπτικές Διαδικασίες … Αμέσου Δημοκρατίας? )

  Και τίνος ιδέα ήταν η ανηρτημένη Αυριανή Έκτακτη Συνέλευση να υποβαθμιστεί σέ Συζήτηση μέσω ενδοεπικοινωνίας?

  Να μην υποθέσω ότι κι αυτή εδώ η ανάρτηση- καταγγελία είναι αποτέλεσμα »Δημοκρατικού Συγκεντρωτισμού », μέσω επιλεκτικών τηλεφωνημάτων μεταξύ συμφωνούντων μόνο? (κυκλοφόρησε το κείμενο, πρίν αναρτηθεί, στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία των υπολοίπων έστω?)
  Κι είναι άμεση δημοκρατία , τα ονόματα 10 ατόμων να δεσμεύουν, δια αναρτημένου κειμένου-καταγγελίας, κι όλα τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής, ενώ από τήν άλλη ,η αυριανή Έκτακτη Συνέλευση δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις επειδή δεν θα είναι παραπάνω από 10 άτομα ί σ ω ς ? Τελικά στην Αμεση Δημοκρατία υπάρχουν2 μέτρα και 2 σταθμά ….ενίοτε!!

  Βρέ πάτε καλά ή πάλι έχουμε φταίξιμο και δεν έχουμε φταίχτες?

  Τελικά είναι εμφανές: Γέρνει κι ο μπούσουλας , γέρνει και τό Καράβι
  κι »όποιος κάτσει με στραβό το πρωί αλληθωρίζει»

  Αργυρώ Κουκουλά , μέλος των Επιτροπών ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

  Αγαπητή Αργυρώ, το συγκεκριμένο σχόλιο σου που αναρτούμε εμείς παραπάνω, δεν το έστειλες ποτέ σε αυτό εδώ το ιστολόγιο, ούτε το τοποθέτησες στο ειδικό πλαίσιο σχολίων. Το έστειλες στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και έχει απαντηθεί. Ωστόσο προκειμένου να σου αποδείξουμε ότι δεν περικόπτουμε σχόλια μπαίνουμε στον κόπο να κάνουμε το «γραμματέα» σου και να αναρτήσουμε εμείς το σχόλιο μαζί με την απάντηση που είχες λάβει τότε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οφείλουμε μόνο να σου υπενθυμίσουμε ότι δεν είμαστε φιλολογική συλλογικότητα , ούτε ομάδα ακτιβισμού και οφείλεις να το αντιληφθείς.

  Vs προς Argyro, denplironovore., akoeng, cbavelis, chris.papavasi., christinefthim., dimpol1968, eaprotoboulia, giorgos1415, gmark1965, Horhempeli_3, info, kapetanios40, Kasia4ven, kat, kfotakis, kyr.spyropoulos, m.argyriadou, m.nisanakis, marioskotz, mybutterfly56, nickgerm9, steb1414, zephyrous696, Κωστας, nautilos1
  προβολή λεπτομερειών 26 Απρ (Πριν από7 ημέρες)
  Αργυρώ συνεχίζεις να κάνεις τα ίδια λάθη:
  1. Δεν υπάρχουν Επιτροπές Αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ /Οι Επιτροπές είναι σκέτα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» που σημαίνει πολύ περισσότερα πράματα από τα διόδια. (Διαφωνείς το ξέρω αλλά δεν θα εγκαταλείψω την προσπάθεια να σε πείσω /μέχρι τότε θα υπερασπίζομαι το δικαίωμα σου να διαφωνείς)
  2. Καθένας και με όποιους επιλέγει μπορεί να συναντιέται και να συζητάει οτιδήποτε θέλει. Δεν έγινε καμία συνάντηση με χαρακτήρα Συνέλευσης μετά την τελευταία που είχε ανακοινωθεί δημόσια και παρευρισκόσουν κι εσύ φυσικά. Δεν θα «ποινικοποιήσουμε» τις συναναστροφές και τις παρέες. Οι συμφωνίες και οι διαφωνίες έχουν σημασία μόνο όταν αναφέρονται δημόσια και μέσα στα πλαίσια λειτουργίας της Συνέλευσης. Οποιαδήποτε άλλη λογική παραπέμπει σε συνωμοσιολογία και δεν έχει καμία σημασία.
  3. Η Συνέλευση των Β. Προαστίων έχει οριστεί κάθε Δευτέρα με απόφαση της Συνέλευσης και δεν μπορεί να υπάρχει ουδεμία «έκτακτη» κατάσταση που αυτό να αναιρείται και μάλιστα με πρωτοβουλία ορισμένων μόνο μελών της Επιτροπής. Μπορούμε να συναντιόμαστε και κάθε μέρα εάν το επιθυμείς και εάν μπορούμε και εμείς. Την Τετάρτη (αύριο) είναι μια απλή συνάντηση και τίποτα παραπάνω.
  4. Η δημόσια δήλωση/καταγγελία έγινε από δέκα μέλη Συνελεύσεων επώνυμα και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έπρεπε να αναρτηθεί. Δεν επιδιώχθηκε η Συλλογή υπογραφών/ πρόκειται για πρωτοβουλία μελών του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ που απευθύνεται δημόσια σε όλους. Δεν δεσμεύει κανέναν πέραν όσων την συνέταξαν και την υπέγραψαν, αντίθετα καλεί τη Συνέλευση ναι συζητήσει και να αποφασίσει επί του προκειμένου. Στο διάλογο δημοσιεύουμε εντελώς προσωπικές απόψεις. Θα έπρεπε να έχουμε επιτροπή έγκρισης; Το denplirono.info δεν λειτουργεί με ευθύνη της Συνέλευσης αλλά όσων το διαχειρίζονται προσωπικά και καλύπτει πανελλαδικά το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Η πρότασή μας για την οργανωτική αναδιάρθρωση περιλαμβάνει και τη συλλογική ευθύνη των Μέσων Επικοινωνίας του Κινήματος. Ζήτημα/τα που έχουν προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις αλλά που είμαστε υποχρεωμένοι να τα λύσουμε στη βάση αρχών μεταξύ μας.

  Τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι ζητήματα που θα συζητήσουμε στη Συνέλευση.

  Επειδή βεβαίως αυτή η δημοσίευση και η απάντηση στο σχόλιο σου δημοσιεύονται ή μάλλον αναδημοσιεύονται, αφού είχαν αποσταλεί με email σε όλα τα μέλη της Συνέλευσης Β.Π, ετεροχρονισμένα, στα ζητήματα που έθιξες η Συνέλευση των Β.Π της 2/5 έχει απαντήσει.

  Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s