Κίνηση Τρικάλων κατά των Διοδίων – Δεν πληρώνω!


Το «Κίνημα Δεν Πληρώνω!» είναι εδώ.  Δεν φοβάται και δεν τρομοκρατείται!

Σε κίνηση εκφοβισμού και φιμώσεως του «Κινήματος Δεν Πληρώνω!» προέβη η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Τρικκαίων, κατόπιν προφανώς άνωθεν εντολής.

Δύο υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας εστάλησαν να εκδιώξουν τα μέλη του «Κινήματος Δεν Πληρώνω!» από την Ασκληπιού, όπου προέβαιναν σε, προαναγγελθείσα από πολλών ημερών, σειρά εκδηλώσεων ενημερώσεως του τρικαλινού λαού για τα διόδια και γενικά τους σκοπούς του Κινήματος. Ισχυρίστηκαν πως είχαν ανώνυμη καταγγελία, ότι τα μέλη μας έκαναν κατάληψη δημόσιου χώρου και απαιτούσαν να έχουμε άδεια για την εκδήλωσή μας!

Βεβαίως αρνηθήκαμε να αποχωρήσουμε, γιατί ούτε κατάληψη κάναμε, αφού δεν παρεμποδίζαμε τη διέλευση κανενός, ούτε άδεια χρειαζόμασταν για να εκφράσουμε δημοσίως τις απόψεις μας και να ενημερώσουμε τον λαό. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι καμμία «ανώνυμη καταγγελία» δεν υπήρξε, αλλά χρησιμοποιήθηκε αυτή η δικαιολογία προσχηματικά.

Γνωρίζουμε από δημόσιες δηλώσεις τους ότι τόσο ο Δήμαρχος Τρικκαίων όσο και ο αρχηγός της μείζονος αντιπολιτεύσεως στον Δήμο είναι κατά του «Κινήματος Δεν Πληρώνω!», όπως και συμπατριώτης μας βουλευτής που ήταν ο εισηγητής στη Βουλή της «ντροπολογίας Ρέππα», ο οποίος καταγγέλθηκε ως πρωταγωνιστής σε πρόσφατο επεισόδιο κατά μέλους του «Κινήματος Δεν Πληρώνω!» σε κατάληψη σταθμού διοδίων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της διαδηλώτριας και την παραμονή της στο νοσοκμείο για μέρες, λόγω αυτού του τραυματισμού της.

Δεν είναι ανεξήγητη η σύμπνοια των κομμάτων εξουσίας κατά του «Κινήματος Δεν Πληρώνω!», αφού μαζί ξεπούλησαν-παραχώρησαν τους εθνικούς δρόμους στις πολυεθνικές εταιρείες, στους ντόπιους εργολάβους και στις τράπεζες.

Το «Κίνημα Δεν Πληρώνω!» είναι εδώ. Δεν τρομοκρατείται και δεν φοβάται. Η Κυβέρνηση του Μνημονίου και της Τρόϊκας, με τις πολιτικές δυνάμεις που συμπλέουν μαζί της, οδηγεί τον λαό στην απόλυτη ένδεια και εξαθλίωση.

Πρακτικές καταστολής τύπου Κερατέας, νομοθετικές εκπτώσεις των συνταγματικώς κατοχυρωμένων πολιτικών ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εισαγγελικές ολιγωρίες στην εφαρμογή των νόμων και της προστασίας του πολίτη κατόπιν κυβερνητικής εντολής, μεθοδευμένες κινήσεις εκφοβισμού και κατατρομοκράτησης και φιμώσεως της λαϊκής αντίστασης κατά της αντι-λαϊκής κυβερνητικής πολιτικής, όχι μόνον δεν θα σταματήσουν το λαϊκό «τσουνάμι» που βρίσκεται καθ’ οδόν αλλά θα το καταστήσουν περισσότερο ορμητικό και σαρωτικό.

Ας το καταλάβουν εγκαίρως τα πολιτικά ανδρείκελα των παγκοσμιοκρατών και ας ανακρούσουν πρύμναν! Φουσκώνοντας με αλαζονεία, ξεστομίζοντας ασύστολα ψεύδη, ασκώντας ηλίθια βαρβαρότητα, καθιστάμενοι πειθήνια όργανα των τοκογλύφων και των εργολάβων, το μόνο που θα πετύχουν είναι να καταστήσουν την πτώση τους περισσότερο παταγώδη, αλλά και την καταστροφή της Ελλάδας μεγαλύτερη.

Το «Κίνημα δεν πληρώνω!» είναι εδώ.

Δεν πληρώνουμε, γιατί δεν μας πληρώνουν!

Δεν πληρώνουμε γιατί μειώνουν μισθούς, συντάξεις, εισοδήματα, δημιουργούν ανεργία και εξαθλίωση, στραγγαλίζουν την αγορά, ρημάζουν την αγροτιά· αλλά αυξάνουν φόρους, τέλη, εισφορές, τιμολόγια δημοσίων επιχειρήσεων, τιμές τροφίμων, φαρμάκων και άλλων βασικών αγαθών και υπηρεσιών!

Δεν πληρώνουμε γιατί μας ληστεύουν!

Δεν πληρώνουμε γιατί μας επιβάλλουν άδικα και παράνομα χαράτσια!

Δεν πληρώνουμε γιατί δεν χρωστάμε τίποτα στους ληστές, ντόπιους και ξένους!

Δεν πληρώνουμε γιατί το χρέος δεν είναι δικό μας! είναι εκείνων που έφαγαν και διασπάθησαν και κακοδιαχειρίστηκαν τόσο τα δανεικά όσο και τον ιδρώτα του λαού! είναι χρέος των κλεφτών, των μιζαδόρων, των ανίκανων, των πολιτικών καιροσκόπων και αριβιστών!

«Κίνηση Τρικάλων κατά των Διοδίων – Δεν πληρώνω!»

Τρίκαλα, 22/4/2011

1 σχόλιο

  1. Γεια σας, Θελω να ξερω αν υπαρχει κανενα παραρτημα του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στο
    Ν.Κοζανης –

    Μου αρέσει!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s