ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ


 Σήμερα 4/3, μετά το άνοιγμα των ΔΙΟΔΙΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ τα μέλη του ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ των ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» Λεωνίδας Παπαδόπουλος και Ηλίας Παπαδόπουλος εισερχόμενοι στην Αττική οδό μετά την κινητοποίηση στην Ελευσίνα ζήτησαν πιστωτικό σημείωμα, όπως προβλέπεται και όπως έχουμε ενημερώσει να γίνεται. Οι υπάλληλοι αρνήθηκαν να δώσουν και να σηκώσουν την μπάρα. Κλήθηκε η αστυνομία από τα μέλη των ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ που ζήτησαν να μηνύσουν τους υπεύθυνους για παράνομη κατακράτηση. Ο προϊστάμενος της Αττικής Οδού και αρμόδιος υπάλληλος οδηγήθηκαν μαζί με τα μέλη του κινήματος στο αστυνομικό τμήμα Ασπροπύργου.

Εκεί δήλωσαν ότι θα μηνύσουν (προφανώς για συμψηφισμό) και αυτοί τα μέλη των Επιτροπών Αγώνα για παρακώλυση συγκοινωνιών (!!) .

Εκατοντάδες μέλη των ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ βρισκόμαστε σε επιφυλακή και καλούμε ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ και τους φίλους μας να βρίσκονται σε ετοιμότητα απόψε. Εάν χρειαστεί θα κατεβούμε στον Ασπρόπυργο να συμπαρασταθούμε στους συναγωνιστές μας και ταυτόχρονα θα κατεβούμε στην Αττική οδό.Σημειώνουμε ότι στους περισσότερους σταθμούς διοδίων που σήμερα ζητήθηκε πιστωτικό δεν υπήρξαν αρνήσεις από τους υπαλλήλους των εταιριών και όλοι οι συναγωνιστές περνούσαν άνετα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Μείνετε συνδεδεμένοι θα υπάρξει άμεσα ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ- ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ

ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ Ή ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ.

Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ: Αφού υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις , από την μεριά των συναγωνιστών μας Λεωνίδα και Ηλία Παπαδόπουλου για παράνομη κατακράτηση, παρακώλυση συγκοινωνιών και εκ μέρους της ταμία και του επόπτη της Αττικής οδού για παρακώληση συγκοινωνιών, δυσφήμηση και βιντεοσκόπηση, όλοι αφέθησαν ελεύθεροι μετά απο προφορική παραγγελία του εισαγγελέα. Η υπόθεση παίρνει το δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης.

Advertisements

19 thoughts on “ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ

   • καταρχάς μπράβο στους ανθρώπους που δεν «κώλωσαν» και καλέσαν την αστυνομία για να προχωρήσουν το θέμα.

    Με αφορμή αυτό θέλω να ρωτήσω κάτι (όποιος ξέρει κάτι σχετικό μπορεί να μου λύσει την απορία ή να με παραπέμπψει σε κάποια ιστοσελίδα).

    Εγώ μέχρι και τώρα, δεν ζητάω πιστωτικό, αλλά όπως κάνω εδώ και καιρό (και ειδικά από τότε που ψηφίστηκε αυτός ο χουντικός νόμος – άποψη μου) απλώς σπρώχνω την μπάρα και φεύγω.

    Οκ, το ξέρω οτι πρέπει να ζητήσω πιστωτικό ειδικά αν είναι εκεί και η τροχαία, έχω διαβάσει τί πρέπει να κάνεις κατά την διάρκεια της έκδοσης του και τί μπορεί να αντιμετωπίσεις.

    Θα ήθελα να ξέρω όμως ποια είναι η διαδικασία, ΕΦΟΣΟΝ ζητήσω πιστωτικό από τον υπάλληλο.

    Θα πρέπει επί τόπου να μου το δώσει ο υπάλληλος από το κουβούκλιο που βρίσκεται ή θα πρέπει να σταματήσω κάπου στην άκρη για να γίνει η όλη διαδικασία;

    Αν κάποιος έχει σχετική εμπειρία μπορεί να με διαφωτίσει; Είναι λίγο χαζή ερώτηση αλλά προτιμώ να το μάθω από κάποιον εδώ παρά να βρεθώ στα διόδια στην φάση : «ναι γεία σας, δεν έχω να πληρώσω και θέλω πιστωτικό, πώς γίνεται αυτό;» 🙂

    Μου αρέσει!

 1. Μπράβο Λεωνίδα και ελπίζω να ανέβουν και βιντεάκια με την καινούργια διαδικασία για να περνάμε τα διόδια για…να παίρνουμε θάρρος και οι λιγότερο τολμηροί. Ελπίζω να τα πούμε στις Αφίδνες τη Δευτέρα

  Μου αρέσει!

 2. μπορεί κάποιος/α να διευκρινίσει αν από τη στιγμή που ζητάμε πιστωτικό υποχρεωνόμαστε να συμπληρώσουμε έντυπο αδυναμίας πληρωμής;

  Μου αρέσει!

  • ΤΥΠΙΚΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ με τον ίδιο τρόπο που εκδίδουν τν απόδειξη. Εάν σας προτείνουν ΕΝΤΥΠΟ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ το συμπληρώνετε γράφοντας πριν την υπογρφαή σας «με την επιφύλαξη της νομιμότητας του τέλους». Ωστόσο είναι υποχρεωμένοι απο τη φορολογική νομοθεσία να εκδίδουν πιστωτικό όταν τους το ζητάμε

   Μου αρέσει!

 3. Κακώς τους άφησαν. Η παράνομη κατακράτηση είναι αυτεπάγγελτο και πάει υποχρεωτικά αυτόφορο. Πρέπει να κάνουν και μήνυση στον αξιωματικό υπηρεσίας που τους άφησε.

  Μου αρέσει!

 4. ΛΕΩΝΙΔΑ , ΗΛΙΑ , ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!! ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ E MAIL ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ . ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΟΔΙΑ.ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ ΟΠΟΥ Η ΟΥΡΑ ΕΦΤΑΝΕ ΤΑ 5 ΧΛΜ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗ ΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ; ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ …
  ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΛΙΓΑ ΧΛΜ. ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΦΘΟΡΑ ΣΤΗ ΜΠΑΡΑ , ΧΩΡΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ…ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ; ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ; TI KANOYME ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ;
  ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Ή ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ ΤΟΥ ΜΗΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΙ ΙΠΠΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΚΑΠΟΥ , Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΚΥΡ ΒΑΣΙΛΗ.
  ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΣΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΤΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ . ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΥΠΑΚΟΥΟΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ .Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ , Ο ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ Κ.Α. ΠΩΣ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.

  Μου αρέσει!

 5. ΘΕΛΟΥΝ ΓΑΜΗΣΗ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
  ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!!
  ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
  ΞΥΝΗΣΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ!

  Μου αρέσει!

 6. Xθές το απόγευμα περνώντας απο διόδια Ασέας και Νεστάνης ζήτησα να μου δώσουν πιστωτική απόδειξη .Οι υπαλληλοι στα διόδια μου δήλωσαν άγνοια και μου ζήτησαν να περιμένω τον προιστάμενο για να συμπληρώσω ΕΝΤΥΠΟ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ. Δεν δέχτηκα,σήκωσα την μπάρα και έφυγα. Τελικά ειναι υποχρεωμένοι στην εκδοση πιστωτικης απόδειξης ή οχι . Εχουμε εγγραφη άπάντηση από το ΣΔΟΕ γι αυτο . Τι κανουμε εδώ. Πώς μπορούμε να τους καταγγείλουμε για φορολογική παράβαση και πού ;

  Μου αρέσει!

  • ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΟΜΙΜΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΔΙΔΟΥΝ. ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ π.χ. το κάνουν.
   όπως και νάναι συμπληρώνουμε καιέντυπο αδυναμίας πλρωμής ή σηκώνουμε τη μπάρα εάν δεν υπάρχει τροχαία.

   Μου αρέσει!

 7. ti na plhrosoume diodia tous dromous pou apo thessalonikh -athina to aytokinito konteyei na petaksei apo ths lakoyves h goyves ;;; amaksi soyperman k koloumpia dyo xiliades den thelo na exo…ntropi gia ola ayta pou ginonte tha prepei na mas zitisoun k signomi gia ola ta xrhmata poy dosame mexri simera k gia olous toys anthropous pou xathikan k evapsan me aima thn asfalto ,,, NTROPH !!!!!!!!!!!!!!
  episis prepei na mas apozimiosoun gia ths fthores ton amaksion mas pou ypestisan k gia thn psixologikh kourash pou ypovlithikame apo ths talepories ton taksidion mas ( doulies mas ) k polla alla…kapoioi prepei na mathoun sths ponires meres mas na zhtoun k signomh ….ntroph !!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s