ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ / ΚΑΛΠΗ-ΚΟ “ΚΙΝΗΜΑ” – ΚΟΜΜΑ “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”

kalpi-ko-kinimaΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΠΗΛΕΙΑΣ

Ποιο είναι το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είναι κίνημα αντίστασης, αλληλεγγύης  και ανατροπής των σχεδιασμών που αποβλέπουν στην  κοινωνική μας ισοπέδωση, με αγώνες που δίνουν καθημερινά εκατοντάδες ανεξάρτητες συλλογικότητες, λαϊκές συνελεύσεις, σωματεία βάσης, εργατικά σχήματα, επιτροπές αγώνα, πρωτοβουλίες. Δεν έχει ιδιοκτήτες, αποκλειστικότητα αντιπροσώπευσης, κεντρική οργάνωση ή ένα μοναδικό φορέα εκπροσώπησής του. Ανήκει σε όλες τις συλλογικότητες  που αναπτύσσουν δράσεις είτε ενάντια στα χαράτσια, είτε ενάντια στα διόδια, είτε ενάντια στην κάθε είδους και μορφής εμπορευματοποίηση των δημόσιων κοινωνικών αγαθών-υπηρεσιών και αναφέρουν ή αναφέρονται ή έχουν συστατικό του τίτλου τους τον επιθετικό προσδιορισμό ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Καμία οργάνωση ή συλλογικότητα δεν εκπροσωπεί  αποκλειστικά ή ακόμη περισσότερο δεν έχει καμία ιδιοκτησία στην «πατρότητα» της ιδέας ή την εκπροσώπησή της. Η μονοπώληση από οποιονδήποτε της κινηματικής πραγματικότητας όσων εκφράστηκαν, εκφράζονται και παλεύουν σε αυτή την κατεύθυνση είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα.

 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ το κίνημα στις εκλογές;

Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ αποτελεί κατάκτηση των αγωνιζόμενων από τα κάτω με διαφορετικές συλλογικότητες και επιτροπές και  πέραν της οριζόντιας επικοινωνίας και του επιμέρους συντονισμού σε δράσεις, δεν έχει ενιαία δομή, οργάνωση και συνολικό πρόγραμμα. Συνενώνει ανθρώπους με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες που συναντούνται στην άρνηση αυτής της πολιτικής, και στον αγώνα αντίστασης στις αντεργατικές, αντιλαϊκές, αντικοινωνικές πολιτικές που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις και οι πλουτοκράτες.  Είναι το αποτέλεσμα της άρνησης μιας ολόκληρης κοινωνίας να αποδεχτεί την ισοπέδωσή της.

Η αυθαίρετη απόφαση μιας συλλογικότητας (http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/ ή  oxidiodia.gr ή ) να ανακοινώσει κάθοδο στις εκλογές με τον τίτλο «ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»,  δηλώνοντας ότι το εκπροσωπεί όχι μόνο μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους, αλλά την καταδικάζουμε ως μια απόπειρα καπηλείας και εκμετάλλευσης  των κοινών αγώνων ανυπακοής στα μέτρα κυβέρνησης και τρόικας που έδωσαν και δίνουν όλες οι μαχόμενες συλλογικότητες για να ανατραπεί αυτή η πολιτική και όσοι την υπηρετούν και τη στηρίζουν.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – Επιτροπές αγώνα https://denplirono.wordpress.com/

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ- ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ -Συντονισμός συλλογικοτήτων – επιτροπών αγώνα – συνελεύσεων  http://epitropi3den.blogspot.com

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ http://diodiastop.blogspot.com

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Δ. ΩΡΩΠΟΥ “ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ” http://www.oroposoxistaxaratsia.blogspot.com/

ΑΛ.ΑΝΥ.Α – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΥΠΑΚΟΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ “ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ” http://oianentaxtoi.blogspot.com/

Καταγγελία του ΕΕΚ και μελών του «δεν πληρώνω»

“Ο επικεφαλής της ομάδας (http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/) υπήρξε μέλος του ΕΕΚ .Διαγράφτηκε  για πράξεις που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του μέλους του ΕΕΚ.”

Συγκεκριμένα το  Σάββατο 17/9/2011 στη συνέλευση του «ΔEN ΠΛHPΩNΩ» της περιοχής Δαφνιού – Χαϊδαρίου σύντροφοι, μέλη του ΕΕΚ που δραστηριοποιούνται στο κίνημα από την αρχή της δημιουργίας του, δέχθηκαν απρόκλητη φυσική τραμπούκικη επίθεση από ομάδα μεταφερόμενων από άλλες περιοχές ανθρώπων που περιστοιχίζουν τον διαχειριστή του site oxidiodia.gr .
Mια συντρόφισσα ξυλοκοπήθηκε από τρεις άνανδρους τραμπούκους, ενώ ο σύντροφος Λ. Λ. χτυπήθηκε με μαφιόζικο τρόπο από 10 άτομα. Oι εν λόγω 10 χτυπούσαν τον σύντροφο αποκαλώντας τον μάλιστα «χαφιέ» και «προδότη» γιατί υποστήριζε τις θέσεις του EEK. Από την τραμπούκικη βία δεν γλίτωσαν οι υπόλοιποι σύντροφοι, γνωστοί αγωνιστές του εργατικού κινήματος, που στην προσπάθεια τους να μιλήσουν προπηλακιστήκαν με χυδαίες εκφράσεις και απωθηθήκαν με προσχεδιασμένη ταχτική μπράβων νυχτερινού κέντρου, ενώ κάποια νέα μέλη της συνέλευσης αποχώρησαν αηδιασμένα .

Ήταν σαφές από την αρχή ότι η εν λόγω ομάδα είχε έλθει στη συνέλευση του Δαφνίου προετοιμασμένη να προκαλέσει επεισόδια και να εμποδίσουν τη συζήτηση για να μην αποκαλυφθεί η δεξιά πολιτική μετατόπιση και δράση τους  με σκοπό την «κάθαρση»  του κινήματος από κοινωνικούς αγωνιστές και κομματικά μέλη  της εξωκοινοβουλευτικής αριστερές και κύρια του ΕΕΚ.
Ο επικεφαλής της ομάδας υπήρξε μέλος του ΕΕΚ .Διαγράφτηκε  για πράξεις που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του μέλους του ΕΕΚ.

Όλο το κείμενο εδω: http://www.eek.gr/index.php/component/content/article/128-news/latest-news/129-l-r

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΕΚ

Tραμπουκισμοί από το «Κόμμα – Δεν Πληρώνω»

 Η πολιτική ομάδα του νέου κόμματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», με το απόβαρο ελάχιστων τραμπούκων, ανέλαβε για δεύτερη φορά (για άλλους τρίτη) να καθαρίσει «τα πολιτικά παράσιτα» της Συντονιστικής Επιτροπής Β.Α. Αττικής κατά των διοδίων, τα οποία θέλησαν να μοιράσουν την 1/6 προκήρυξη (http://diodiastop.blogspot.gr/ ) στα διόδια των Αφιδνών για το θέμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου με την επισήμανση-καταδίκη της καπηλείας ενός μαζικού τίτλου (κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ) και τη κάθοδο μιας ολιγομελούς ομάδας στις εκλογές με τον ομώνυμο τίτλο.

Μετά τη βίαιη επίθεση και τους αντίστοιχους ξυλοδαρμούς τον Σεπτέμβριο 2011 στη τοπική συνέλευση Δαφνίου, τη διάλυσή της και το χτύπημα μελών του κινήματος που ανήκουν στο ΕΕΚ, μαζί με το πραξικόπημα στη ΔΕΘ 2011, οδήγησαν το σύνολο των μελών του ΕΕΚ να διαχωρίσουν τη θέση τους από πρακτικές ξένες προς το ΕΕΚ και τη πάλη του μέσα στα κινήματα. Όσα μέλη του ΕΕΚ δεν διαχώρισαν τη θέση τους από τους υπονομευτές του κινήματος και το κόμματος, διαγράφηκαν άμεσα από το κόμμα. Το σύνολο των μελών του κόμματος που εμπλεκόταν στο κίνημα των διοδίων, σχεδόν σε όλες τις επιτροπές, συντάχτηκε με την κομματική απόφαση. Η ολιγομελής ομάδα, η γνωστή οικογένεια ¨Παπαδοπούλου¨, με σχεδόν συνωμοτικό τρόπο, αλλά ανοιχτά και ξεκάθαρα στις ανακοινώσεις της μετατοπίστηκε όλο και πιο δεξιά, καλύπτοντας τη δεξιά της στροφή με επισκέψεις σε εργασιακούς χώρους, επαφές με συνδικαλιστές και λαϊκές συνελεύσεις που γεννήθηκαν μετά το κίνημα των πλατειών, απαιτώντας την ηγεμονία παντού!!

Τα μέλη του ΕΕΚ συνέχισαν και συνεχίζουν τη πάλη μέσα στο κίνημα, μετά την υπέρβαση του κινήματος κατά των διοδίων, και ιδιαίτερα στις λαϊκές συνελεύσεις.

Όπως είχαμε προειδοποιήσει η πολιτική ομάδα, που κατοχύρωσε τα σήματα του κινήματος, έχει διολισθήσει όχι απλά σε μια δεξιά πολιτική για να «ξεβρωμίσει ο τόπος» από τα μιάσματα του ΕΕΚ, των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά κάθε οργανωμένου και πολιτικοποιημένου αγωνιστή. […]

Παρά τις υπαρκτές διαφωνίες μας με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής ΒΑ Αττικής και τον ΣΥΡΙΖΑ για τις μεθόδους πάλης μέσα στα κινήματα, τις οποίες παλεύουμε πολιτικά, οι τραμπούκοι δεν χωράνε σε καμιά περίπτωση μέσα στο κίνημα.

Γι αυτό πρέπει «αμεσοδημοκρατικά», να αποκλειστούν από όλες τις κινηματικές διαδικασίες και την επαφή τους με το εργατικό κίνημα.

 http://www.eek.gr/index.php/com/964-t-l-r

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥ OXIDIODIA.GR

Mπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, ή πολλούς για λίγο καιρό, αλλά όχι όλους για πολύ καιρό/ ο χρόνος της ολιγομελούς ομάδας του oxidiodia.gr (http://epitropesdiodiastop.blogspot.com) έχει τελειώσει!

Παρακολουθούμε εδώ και δύο χρόνια την κατιούσα και τυχοδιωκτική  πορεία μιας ολιγομελούς συλλογικότητας πολιτών που αντιτίθενται στην πληρωμή διοδίων να καπηλεύεται την απήχηση και τις δράσεις εκατοντάδων διαφορετικών συλλογικοτήτων και λαϊκών συνελεύσεων  σε όλη την Ελλάδα, χιλιάδων ανένταχτων αγωνιστών  που συναπαρτίζουν το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.  Με έκπληξη είδαμε ανακοίνωση αυτής της ομάδας ενάντια στα διόδια να καπηλεύεται εδώ και μήνες την δυναμική αυτού του κινήματος του οποίου αναπόσπαστο κομμάτι είμαστε κι εμείς (www.denplirono.info) και αρκετά συχνά να το προβοκάρει με τις πρακτικές της. Καταγγείλαμε  αυτές τις πρακτικές με συγκεκριμένες αναφορές: https://denplirono.wordpress.com/2011/11/29/%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8A%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB/.

Σήμερα 13/3/2012 με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από το ιστολόγιο τους  http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2012/03/blog-post_2079.html  και διαπιστώσαμε πέραν πάσης αμφιβολίας τον απίστευτο τυχοδιωκτισμό αυτής της ολιγομελούς ομάδας, που δεν έχει καμία απεύθυνση, σε όλη την Αττική και την Ελλάδα, πέραν της έδρας τους στην οδό Καυτατζόγλου 35 στα Πατήσια και της κατοικίας τους στις  Αφίδνες  Αττικής, την ανακοίνωση της ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ πανελλαδικά ως Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!

Οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται. Όλοι οι άλλοι μπορούν να διαπιστώσουν τα προλεγόμενα επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα (http://epitropesdiodiastop.blogspot.com)  αυτής της μικρής ομάδας και παρακολουθώντας ιδιαίτερα τα εκατοντάδες βίντεο προσωπικής προβολής των ιδιοκτητών  της.  Θα διαπιστώσουν την αμετροέπεια, τον βοναπαρτισμό, τον τυχοδιωκτισμό και την απόλυτη απουσία πολιτικής σκέψης, επιχειρημάτων, διαλόγου και αμεσοδημοκρατικής λειτουργίας.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ 

ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ

Τους καταγγέλλουμε δημόσια για την απόπειρα εξαργύρωσης των αγώνων και των δράσεων χιλιάδων αγωνιστών σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου αυτοί, οι μικροί, οι λίγοι, που έχουν καβαλήσει το καλάμι – ή ακόμα χειρότερα εκτελούν σχεδιασμούς άγνωστων μέχρι στιγμής κέντρων εξουσίας – να αποπειρώνται μέσω της καθόδου στις εκλογές την εξαργύρωση χρόνων αγώνων και θυσιών για λογαριασμό τους. Μαζί ευτελίζουν ένα μεγάλο κίνημα, προδίδουν αρχές και αξίες, αποδεικνύονται επικίνδυνοι τυχοδιώκτες και όχι μόνο. Πρέπει να τους ακυρώσουμε τώρα!

Καλούμε όλες τις συλλογικότητες που συνταυτίστηκαν και ανέπτυξαν δράσεις στη λογική του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, τις λαϊκές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα που καθημερινά δίνουν αγώνες ενάντια στα χαράτσια, κάθε καλόπιστο και τίμιο αγωνιστή ενάντια στο μαύρο μέτωπο να τους καταδικάσει τώρα δημόσια, καθαρά και ξάστερα. Το κίνημα έχει τα αντανακλαστικά να αυτοπροστατευτεί , να απαξιώσει και να αποκλείσει αντίστοιχες πρακτικές, να καταδικάσει τους όψιμους μαυρογιαλούρους στην αφάνεια.

Προφανώς τα ερωτήματα συνεχίζουν να είναι πολλά. Αναγνωρίζουμε το μερίδιο της ευθύνης  που μας αναλογεί επειδή όλα αυτά τα χρόνια επιλέξαμε συνειδητά  να απέχουμε από αντιδικίες και καταγγελίες εκτιμώντας ότι αντίστοιχες συμπεριφορές δεν έχουν πολύ δρόμο και μέλλον στα κινήματα από τα κάτω.  Δεν θα σιωπήσουμε όμως περαιτέρω. Θα ξεδιπλώσουμε βήμα – βήμα το βίο και την πολιτεία αυτών που αποτόλμησαν να εκμεταλλευτούν τους αγώνες των πολλών και να τους εξαργυρώσουν στην κάλπη. Δεν τελειώσαμε σήμερα με αυτή την καταγγελία. Θα επανέλθουμε.

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”

http://www.denplirono.info

https://denplirono.wordpress.com/2012/03/13/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83/

ΔΕΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ!

TO ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΩΝ (http://epitropesdiodiastop.blogspot.com) άλλαξε ονομασία πολλές φορές, αντιγράφοντας και παραποιώντας χωρίς καμία αιδώ οτιδήποτε θεωρούσαν “πιασιάρικο” για τους σχεδιασμούς τους. Να εξαργυρώσουν τις δράσεις τους στις κάλπες.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ άλλαξαν στην πορεία και αναφέρονταν ως ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, άλλαξαν πάλι σε “ΚΙΝΗΜΑ” ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Μια ματιά στο ιστολόγιο τους http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/ (ευτυχώς το blogspot αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα, αυτό δεν μπορούν να το αλλάξουν) αρκεί για κάθε σκεπτόμενο επισκέπτη…

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”, (https://denplirono.wordpress.com) έτσι συνεχίζουμε. Δεν εξαργυρώνουμε τους αγώνες στην κάλπη. Το κίνημα με όλα τα σύμβολα και τους επιθετικούς του προσδιορισμούς δεν ανήκει σε κανένα. Είναι αποτέλεσμα των αγώνων για την ανατροπή του σημερινού ανθρωποφάγου καπιταλιστικού συστήματος κι έτσι θα παραμείνει μέχρι τη νίκη! Ένα ζωντανό λαϊκό κίνημα της κοινωνίας από τα κάτω και για τους κάτω.

ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/search?updated-max=2012-03-14T14:44:00%2B02:00&max-results=50

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΠΗ-ΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΣΒΗΣΑΝ…

Οι αγωνιστικές παρακαταθήκες του ευρύτερου κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ δεν αποτυπώνονται στα χαμηλά εκλογικά ποσοστά, αποτέλεσμα άγνοιας και παραπληροφόρησης,  που κατέγραψε η ολιγομελής ομάδα  που καπηλεύτηκε τον τίτλο, τα σύμβολα και τις δράσεις εκατοντάδων συλλογικοτήτων και χιλιάδων  συναγωνιστών προκειμένου να ικανοποιήσουν την προσωπική τους φιλοδοξία για είσοδο στη βουλή με μοναδική πολιτική τους θέση «το μοίρασμα της επιχορήγησης στο λαό». Δεν μας αφορά και δεν έχει καμία σχέση με το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.  Ένα Κάλπη-κο κίνημα δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να αποτυπώσει εκλογικά  τη μεγάλη απεύθυνση του πραγματικού λαϊκού κινήματος «Δεν Πληρώνω».

ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΠΗ – ΚΟΥ “Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”

kalpiko kinima

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ- ΨΗΦΟΘΗΡΕΣ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Απριλίου 23, 2012

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω δηλώνει τον βαθύ προβληματισμό του για το απαράδεκτο ολίσθημα κοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων της αριστεράς, του Συριζα και του Ανταρσυα, να συνασπίζονται σε μια λασπολογική-ψηφοθηρική βάση, όχι ενάντια στη χούντα των τραπεζιτών, στο μνημόνιο, την τρόικα και όλα αυτά που μας μαυρίζουν τη ζωή, αλλά ενάντια στο Κίνημα μας. (συνέχεια εδώ: http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/2012/04/blog-post_2454.html)

4 thoughts on “ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ / ΚΑΛΠΗ-ΚΟ “ΚΙΝΗΜΑ” – ΚΟΜΜΑ “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”

  1. Pingback: Καζάκης-Παπαθεμελής: Όταν το χωνί έγινε ακροδεξιό σουρωτήρι « ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

  2. Pingback: ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ / ΚΑΛΠΗ-ΚΟ “ΚΙΝΗΜΑ” | mySatellite

  3. Pingback: Καζάκης – Παπαθεμελής: Όταν το χωνί έγινε ακροδεξιό σουρωτήρι | AntiChainLetter

Υποβολή απάντησης

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Log Out / Αλλαγή )

Google+ photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Log Out / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s